Menu

Begin Verenigingen Plattegrond Historie Klein leed Stg. Kerk Leons Tjerke Húns

 

 

 

Stichting Kerk Lions - Concertprogramma 2013/2014

 


 

Zondag 20 oktober 14.00 uur:


Wij openen ons seizoen met een bijzonder optreden:‘Van Berini tot Solex’ met Ierse, Americana, cayun, old time en eigen nummers, gelardeerd met smeuïge verhalen en een vette lach. Gebracht door Marjolein Meijers (zang, bas en gitaar) Walter Kuipers (viool, mandoline, bouzouki en doedelzak) en Onno Kuipers (accordeon, trekzak en gitaar)


Hieronder de foto's van de uitvoering.

  Zondag 17 november 14.00 uur:
 

Bert de Jong (contrabas), Doeke Dokter en Dick Granneman (gitaar), Henk Kasimier (slagwerk) en Lammy Bruyns (accordeon en zang) spelen veel verschillende muziekstijlen, waaronder Franse musette. Prettig toegankelijke muziek met een jazzy sausje accordeon, gitaren die elkaar goed aanvullen en daarbij het ritme van contrabas en drums en... Pardouce is compleet.

Hieronder de foto's van de uitvoering.


 Zondag 15 december 14.00 uur:
 

Vrouwenkoor Panta Rhei en combo Mooi Wel zijn deze middag niet toevallig in Leons bij elkaar om zowel apart als gezamenlijk een paar aangename muzikale uurtjes te verzorgen. Koordirigente Marijke Rodenburg, tevens zangeres van het combo, brengt met veel plezier haar muzikale ‘mannen’ van Mooi Wel mee. Het belooft een relaxt concert te worden, waarin de kerstsfeer alvast een warme vocale gloed komt brengen.


Hieronder een foto verslag van de uitvoering. 

Zondag 19 januari 14.00 uur:

De muzikale reputatie van Wiebe Kaspers uit Jorwert zegt al genoeg als Syb van der Ploeg schrijft dat hij erg heeft genoten van Wiebe’s virtuoze pianospel met o.a. verrassende bewerkingen van grote hits. Wiebe neemt ons mee op reis door zijn wereld: “De muzikaliteit. Daar gaat het om. Bij alle soorten muziek, en voor mij bij alles. En daarom is het thema van dit concert Muziek!”
 


Zondag 16 februari 14.00 uur:
 

De Blue Gate heeft haar thuisbasis in Bolsward. Hun repertoire bestaat uit een mix van mainstream jazz, blues, latin en swing. Door deze variatie van stijlen staat het optreden borg voor flink wat afwisseling. De inbreng komt van Astrid Volckerick, trompettist Piet Bonte, drummer Henk Kasimier en Fons van Hove op altsax en klarinet, gitarist Sierk Andela, Wytse de Jong op de bas en pianist Sjoerd van Dijken. 


Zondag 16 maart 14.00 uur:
 

Het kwartet Bauke van der Woude neemt de toehoorders mee op een reis door het leven. Fleurig en met humor, maar soms ook ernstig of krtisch van toon. Herkenbare liedjes in het Fries en stadsFries. Bauke (gitaar en zang) wordt terzijde gestaan door Campbell Forbes (gitaar en zang), John Eskes (accordeon en gitaar) en Hans Sambrink (slagwerk). Koartom: ’n programma dat de harkers yn de besnijing hâldt!
 

 

 


 
Klik hier voor het programma van 2010-2011
Klik hier voor het programma van 2011-2012
Klik hier voor het programma van 2012-2013
Klik hier voor het programma van 2013-2014
Klik hier voor de verslagen van de vijf voorgaande seizoenen. (Oude website)

 

Bestuur:
Voorzitter: Ingrid Fischer
Secretaris: Jan de Kroon
Penningmeester: Saapke Anema
Leden: Japke Hoekstra
Lutske van der Woude-Jepma
Michael Zwartelé
Correspondentieadres
Stichting Kerk Lions
p/a Hoefblad 13
8445 RN Heerenveen
tel. 0513 633773
jandekroon@kpnplanet.nl